Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Beşiktaş Kayserispor : Beşiktaş - Kayserispor maçından kareler - Sayfa 1 ... : Beşiktaş, milli takım maçlar nedeni ile verilen arada vodafone park'ta kayserispor ile hazırlık maçında karşılaştı.

Beşiktaş Kayserispor : Beşiktaş - Kayserispor maçından kareler - Sayfa 1 ... : Beşiktaş, milli takım maçlar nedeni ile verilen arada vodafone park'ta kayserispor ile hazırlık maçında karşılaştı.. 70'necip uysal topu uzaklaştırıyor ve takımını beşiktaş kayserispor maç özeti. Şampiyonluk şansını büyük ölçüde yitiren beşiktaş, evinde kayserispor karşısında kazanarak ikincilik şansını sürdürmek istiyor. On sofascore livescore you can find all previous beşiktaş vs kayserispor results sorted by their h2h matches. 89' beşiktaş, kendi yarı alanında pas yapıyor. Süper lig'de beşiktaş ile kayserispor karşı karşıya geldi.

Süper lig'de beşiktaş ile kayserispor karşı karşıya geldi. Beşiktaş, kayserispor ile süper lig 13. 89' beşiktaş, kendi yarı alanında pas yapıyor. Beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın, eksik oyuncularının yokluğunda ilk 11'i kurmakta zorlandı. Beşiktaş 24 puana yükselirken kayserispor 7 puanda kaldı.

Kayserispor 2 - 2 Beşiktaş (Maç sonucu)
Kayserispor 2 - 2 Beşiktaş (Maç sonucu) from icdn.turkiyegazetesi.com.tr
Öte yandan beşiktaş teknik direktörü şenol güneş de bu karşılaşmayla beşiktaş'ın başında 100. Beşiktaş ligde bir sonraki maçını deplasmanda fenerbahçe ile. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. Spor toto süper lig turgay şeren sezonu 7. 88' kayserispor da artık oyundan fazlasıyla düştü. Haftası son maçında karşı karşıya geldi. 15'beşiktaş takımından fabri harika bir sezgiyle gelişecek tehlikeli. Spor toto süper lig'in 7.

Hafta maçında kayserispor ile beşiktaş karşı karşıya geldi.

Haftası son maçında karşı karşıya geldi. 15'beşiktaş takımından fabri harika bir sezgiyle gelişecek tehlikeli. Beşiktaş, milli takım maçlar nedeni ile verilen arada vodafone park'ta kayserispor ile hazırlık maçında karşılaştı. Dakikada gökhan gönül ve 41 ve 90. Beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın, eksik oyuncularının yokluğunda ilk 11'i kurmakta zorlandı. Beşiktaş, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada kayserispor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Şampiyonluk şansını büyük ölçüde yitiren beşiktaş, evinde kayserispor karşısında kazanarak ikincilik şansını sürdürmek istiyor. Beşiktaş 24 puana yükselirken kayserispor 7 puanda kaldı. Haftasında beşiktaş, ligde zor günler geçiren kayserispor'u farklı geçti. Kayserispor'da welliton yerini hakan'a bıraktı. Spor toto süper lig turgay şeren sezonu 7. Beşiktaş, kayserispor ile süper lig 13. On sofascore livescore you can find all previous beşiktaş vs kayserispor results sorted by their h2h matches.

Hafta mücadelesinde kayseri'de 3 puan mücadelesi veriyor. Siyah beyazlı ekibin kayserispor'u konuk ettiği karşılaşmada ev sahibi ekibin 20. Ümit öztürk'ün yönettiği beşiktaş kayserispor maç özetini aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz. Haftasında beşiktaş kayserispor'u konuk etti. Beşiktaş ile kayserispor spor toto süper lig'in 24.

Beşiktaş - Kayserispor Maçı
Beşiktaş - Kayserispor Maçı from foto.haberler.com
Öte yandan beşiktaş teknik direktörü şenol güneş de bu karşılaşmayla beşiktaş'ın başında 100. Süper lig'de beşiktaş, şampiyonluk yolundaki yürüyüşünü emin adımlarla sürdürüyor. Haftası son maçında karşı karşıya geldi. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. Şampiyonluk şansını büyük ölçüde yitiren beşiktaş, evinde kayserispor karşısında kazanarak ikincilik şansını sürdürmek istiyor. İşte beşiktaş kayserispor maçının geniş özeti ve golleri. 92' i̇ki takım da adeta maçın bitmesini bekliyor. Ümit öztürk'ün yönettiği beşiktaş kayserispor maç özetini aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

İşte beşiktaş kayserispor maçının geniş özeti ve golleri.

Beşiktaş ile kayserispor spor toto süper lig'in 24. Haftasında beşiktaş ile kayserispor kozlarını paylaşmak için yeşil sahada buluştu. Haftasında beşiktaş kayserispor'u konuk etti. 89' karşılaşmanın sonuna en az 5 dakika ilave edildi. 70'necip uysal topu uzaklaştırıyor ve takımını beşiktaş kayserispor maç özeti. Hafta mücadelesinde kayseri'de 3 puan mücadelesi veriyor. Süper lig'de beşiktaş, şampiyonluk yolundaki yürüyüşünü emin adımlarla sürdürüyor. Beşiktaş ligde bir sonraki maçını deplasmanda fenerbahçe ile. 88' kayserispor da artık oyundan fazlasıyla düştü. Haftasında beşiktaş, ligde zor günler geçiren kayserispor'u farklı geçti. 15'beşiktaş takımından fabri harika bir sezgiyle gelişecek tehlikeli. Spor toto süper lig'in 7. Haftası son maçında karşı karşıya geldi.

Öte yandan beşiktaş teknik direktörü şenol güneş de bu karşılaşmayla beşiktaş'ın başında 100. Beşiktaş, kayserispor ile süper lig 13. İşte, beşiktaş kayserispor maçı önemli anları ve golleri. Spor toto süper lig'in 7. Hafta mücadelesinde kayseri'de 3 puan mücadelesi veriyor.

Beşiktaş: 2 - Kayserispor: 0
Beşiktaş: 2 - Kayserispor: 0 from i.gazeteduvar.com.tr
Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. Beşiktaş ligde bir sonraki maçını deplasmanda fenerbahçe ile. Beşiktaş ile kayserispor spor toto süper lig'in 24. 89' beşiktaş, kendi yarı alanında pas yapıyor. Yeni sezon hazırlıklarını i̇stanbul 'da sürdüren beşiktaş, başakşehir maçının ardından bir. Beşiktaş, kayserispor ile süper lig 13. Hafta maçında kayserispor ile beşiktaş karşı karşıya geldi. 15'beşiktaş takımından fabri harika bir sezgiyle gelişecek tehlikeli.

Şampiyonluk şansını büyük ölçüde yitiren beşiktaş, evinde kayserispor karşısında kazanarak ikincilik şansını sürdürmek istiyor.

Beşiktaş, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada kayserispor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Süper lig'de beşiktaş ile kayserispor karşı karşıya geldi. Spor toto süper lig'in 7. Süper lig'de beşiktaş, şampiyonluk yolundaki yürüyüşünü emin adımlarla sürdürüyor. Kayserispor'da welliton yerini hakan'a bıraktı. Hafta mücadelesinde kayseri'de 3 puan mücadelesi veriyor. Yeni sezon hazırlıklarını i̇stanbul 'da sürdüren beşiktaş, başakşehir maçının ardından bir. Siyah beyazlı ekibin kayserispor'u konuk ettiği karşılaşmada ev sahibi ekibin 20. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 20. İşte, beşiktaş kayserispor maçı önemli anları ve golleri. On sofascore livescore you can find all previous beşiktaş vs kayserispor results sorted by their h2h matches. Beşiktaş ile kayserispor spor toto süper lig'in 24. İşte beşiktaş kayserispor maçının geniş özeti ve golleri.